Unde merg clujenii în minivacanţa de 1 Decembrie VIDEO

Unde merg clujenii în minivacanţa de 1 Decembrie VIDEO
Cei mai multi clujeni care aleg să plece din oraş în minivacanta de 1 Decembrie, au ales o destinatie internă. Cele mai cautate sunt statiunile balneoclimaterice cu servicii de SPA incluse in pret. La Baile Felix preturile pentru un mini sejur pornesc de la 250 de lei dar pachetele pot ajunge chiar si pana la 1500 de lei pentru cei mai pretentioşi.

Anul acesta clujenii au ales ca destinatie preferata pentru mini vacanta de 1 Decembrie baile Felix si asta pt ca de exemplu pentru un sejur de trei zile la un hotel de patru stele cu masa festiva inclusa, intrare la spa si piscina costă doar 300 de lei.

"Anul acesta clujenii prefera romania, in special, Baile Felix, Sovata, Valea Prahovei, in specal in unitatile cu piscina, cu relaxae, cu SPA", a spus Alexandru Cucerzan, reprezentant agenţie de turism.

Dacă alegeţi o destinaţie unde SPA este cuvântul de bază, atunci, de asta veţi avea parte...

"Jacuzzi, sauna, diferite proceduri de tratament, masaj de relaxare, masaj de parafină, impachetari in ciocolata in namol,sunt multe facilitati in ceea ce priveste Spa in special la Felix", mai spune Cucerzan.

Dacă cei mai mulţi clujeni au ales să stea în piscină de I decembrie, alţii aleg muntele.

Alţi clujeni , e adevărat, într un număr mai mic, au ales escapada City break-urilor intr-un oras din Europa.

"În principal sunt pref destinatiile apropate, Ungaria, Bulgaria, dar si citzbreackurile in orase ca Viena, Munchen Londra iar preturile pornesc de la 250 de euro pe pachet de 3 nopţi", explică Radu Corzon, reprezentant agenţie de turism.

Tursitii care aleg să meargă in acest weekend la Sovata sau pe Valea Prahovei trebuie să scoată din buzunar intre 500 si 2000 de lei.

 

Comenteaza