Valentine's Day la Cluj-Napoca: Cină cu o stea Michelin, relaxare la Spa sau un pic de adrenalină

Valentine's Day la Cluj-Napoca: Cină cu o stea Michelin, relaxare la Spa sau un pic de adrenalină

Ziua Îndrăgostiților 2022 se apropie cu pași repezi. Iată câteva locuri din Cluj-Napoca unde poți petrece această sărbătoare specială, dedicată tuturor celor care iubesc.

E acea perioadă a anului. Florile sunt la mare căutare, ciocolata e la promoție pe toate rafturile magazinelor, iar 14 e numărul norocos în luna februarie. Da, ați ghicit. Luni e Valentine's Day (Ziua Îndrăgostiților). Dacă nu știi cum să îți surprinzi iubita de Sfântul Valentin, ZIUA DE CLUJ îți dă câteva idei.

Valentine's Day la Pastel

Poate ești o persoană mai excentrică și pui preț pe cel mai mic detaliu. În acest caz, restaurantul Pastel te așteaptă pe data de 14 februarie cu un meniu sofisticat, cu delicii precum caviar, vită Wellington, Homar Thermidon la grill sau stridii poșate în șampanie. De la desert nu lipsește sufleul de ciocolată și înghețata cu fistic, totul la un preț pe măsură de 600/persoană.

Restaurantul Pastel poartă amprenta lui Chef Bogdan Dănilă, primul bucătar român care a obținut prestigioasa stea Michelin. Într-o revenire spectaculoasă la rădăcinile sale, Chef Bogdan Dănilă prezintă la Cluj un concept care va redefini scena gastronomică și va redeschide apetitul pentru fine dining. Localizat în cadrul hotelului Meridian din Cluj-Napoca, Restaurantul Pastel propune gurmanzilor, dar nu numai lor, o experiență cuprinzătoare bazată pe cele mai bune ingrediente și cele mai noi tehnici, într-o abordare artistică a prezentării, cu un serviciu personalizat, orientat către client, și cu o excepțională atenție la detalii. Meniul european modern al Restaurantului Pastel reflectă din plin experiența și călătoriile culinare pe întreg mapamondul ale bucătarului Bogdan Dănilă și evidențiază esența conceptului de ospitalitate într-un mod elegant, dar totodată casual.

Valentine's Day la Cluj-Napoca. Cină de 600 de lei, relaxare la spa sau sus pe Cetățuie

Samsara Valentine's Day Dinner

Restaurantul Samsara din zona centrală a Clujului te așteaptă pe data de 14 februarie în locația de pe Strada Cardinal Iuliu Hossu, nr.3 cu o ofertă de meniu pentru două persoane la 195 de lei. Meniul este disponibil între orele 15.00 - 21.00.

Escaladare de Valentine's Day

Dacă ești o persoană mai activă, SKAI Urban Crag, un loc pentru escaladă, îti propune să fii pe de Ziua Îndrăgostiților la evenimentul TOT - A Valentine's Day Experience, unde poți participa la un concurs de escaladă de la ora 18.30 în echipe mixte (fată și băiat). Evenimentul pregătește după și o surpriză.

Valentine's Day pe Cetățuie

Desigur că și anul acesta, îndrăgostiții care doresc o panoramă a întregului oraș Cluj-Napoca, pot petrece această seară specială la Panoramic Cetățuie Bed&Restaurant, de la ora 18.00. Costul ofertei este de 150 de lei/, iar aceasta include următoarele: 

  • Welcome Drink - Pandora rosé
  • Salată cu quinoa
  • Camembert cu spanac și trufe
  • Duet de pește, orez cu șofran și sos de capere
  • Mousse de ciocolată cu sos de vanilie și căpșuni

Relaxare la Spa de Valentine's Day

Poate îți dorești o relaxare la spa, cum Ziua Îndrăgostiților este luni, Salty Spa Cluj-Napoca îți propune să-ți prelungești relaxarea din weekend cu următoarea ofertă

Valentine's Day la Cluj-Napoca. Cină de 600 de lei, relaxare la spa sau sus pe Cetățuie

Valentine's Day este celebrată în toată lumea pe 14 februarie și a devenit sărbătoarea tuturor celor îndrăgostiți.

Comenteaza