Video VIDEOCLIP filmat la festivalul Electric Castle din Cluj, viral pe YouTube, cu milioane de vizualizări în câteva zile

VIDEOCLIP filmat la festivalul Electric Castle din Cluj, viral pe YouTube, cu milioane de vizualizări în câteva zile
| Foto: captura YouTube

Un videoclip din concertul trupei Twenty One Pilots realizat la festivalul Electric Castle de la Bonțida, județul Cluj, a ajuns viral pe YouTube după ce a strâns milioane de vizualizări în doar 10 zile de la postare. 

Un clip cu o melodie cântată de trupa Twenty One Pilots la festivalul Electric Castle de la Bonțida a devenit viral pe Youtube, cu aproape 5 milioane și jumătate de vizualizări. Clipul a fost postat în data de 22 iulie. 

Trupa interpretează melodia Heathens pe scena din Cluj, iar reacția fanilor trupei face deliciul internauțiolor care adoră concertele live.

”Oricine ar fi fost cel care a editat și montat clipurile pe marele ecran, a fost absolut fenomenal, încă mi se face pielea de găină de fiecare dată când îl vizionez”, ”Atunci când Tyler a strigat „ROMÂNIA!!!”... Acea energie uimitoare mi-a dat fioooooori”, ”Îmi place cum toată lumea cântă melodia de la început până la sfârșit... îmi dă fiori”, sunt câteva dintre miile de comentarii de pe YouTube. 

Clipul a fost postat pe contul oficial al Twenty One Pilots, iar melodia face parte din coloana sonoră a serialului Stranger Things, difuzat de Netflix. 

Comenteaza