Foto Vlăduța Lupău este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă, postate chiar de Buna Vestire

Vlăduța Lupău este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă, postate chiar de Buna Vestire

Clujeanca Vlăduța Lupău a anuțat că va fi mămică! Artista a postat primele imagini cu burtica de gravidă și a transmis un mesaj emoționant.

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii și și-a împărtășit marea bulcurie cu fanii: "Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică”", a scris celebra cântăreață într-un mesaj emoționant transmis pe Facebook și a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu burtica de gravidă.

Vlăduța Lupău este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă, postate chiar de Buna Vestire

„Minunea mea ?? ???? …azi de BUNA VESTIRE,…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo ? (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu voi fi mămica ta!
Ce zici?! … stai să vezi ce mămică ? … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi …
…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! ??

Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi!
Cu drag, mami! ?”, a scris artista.

Vlăduța Lupău este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă, postate chiar de Buna Vestire

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza