Video Foto Vlăduța Lupău, în braţele lui Jador

Vlăduța Lupău, în braţele lui Jador
| Foto: captura YouTube

Fotografia cu Vlăduța Lupău în braţele lui Jador are lugătură cu un anunț important. Aceştia le pregătesc o surpriză muzicală fanilor.

Vlăduța Lupău și Jador au făcut un anunț surprinzător pentru fanii, dar care îi va bucura cu singurață. Cei doi artiști au anunțat că au lucrat împreună la o piesă, arată informaţiile fanatik.ro.

Cântăreții și-au surprins plăcut fanii când au anunțat, pe rețelele de socializare, că vor avea prima colaborare muzicală împreună. Mai mult decât atât, piesa respectivă are și un videoclip.

Deocamdată, artiștii au publicat doar un teaser al acesteia, iar piesa completă va fi făcută publică în curând. Teaserul a strâns deja peste 600.000 de vizionări. Aceasta a mai primit zeci de mii de aprecieriâ, iar oamenii se așteaptă ca această melodie să ajungă rapid în trending.

De altfel, atât Jador, cât și artista din Cluj au cucerit topurile din România și platforma YouTube cu melodiile lor de mai multe ori în trecut.

Vlăduța Lupău, în braţele lui Jador

„Combinația perfectă”, „Regele și Regina”, „Wow ce combinație faină, sunt sigură că va fi de top”, au scris fanii, pe rețelele de socializare, când au aflat de această colaborare neașteptată.

Această piesă poartă un nume sugestiv, „Amanta”, iar Jador cântă despre o femeie care i-a pus inima pe jar, dar care nu este sinceră cu el.

Comenteaza