Foto De ce Vlăduța Lupău nu a îmbrăcat costumul popular o perioadă

De ce Vlăduța Lupău nu a îmbrăcat costumul popular o perioadă
Vlăduța Lupău nu a îmbrăcat costumul popular o perioadă. Artista explică motivul
Vlăduța Lupău nu a îmbrăcat costumul popular o perioadă. Artista explică motivul

Artista din Cluj, Vlăduţa Lupău, le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care în ultimul timp nu a mai îmbrăcat costumul popular la evenimentele la care a cântat. 

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară și de petrecere din România, iar în ultima perioadă a avut cântare după cântare. Fanii ei au observat un lucru neobișnuit la interpretă. În ultima perioadă, aceasta nu a mai îmbrăcat costumul popular. 

Cei care erau obișnuiți s-o vadă mai mereu în portul popular au vrut să afle de ce artista nu a mai apărut de mult îmbăcată astfel, la evenimentele la care a cântat. Vlăduţa și-a explicat alegerea.

Întrebată de ce nu mai apare îmbrăcată în portul popular, Vlăduța a decis să ofere o explicație în mod public, pe InstaStory. Se pare că artista s-a conformat preferințelor celor care o plătesc pentru a le cânta.

Pentru că i se cere în mare parte muzică de petrecere, interpreta consideră că nu este adecvat să poarte costumul tradițional. „Mi-a spus cineva că nu ne-a văzut de mult îmbrăcați în costume populare. Am constatat și noi asta, împreună cu rapsozii, și vreau să vă spun că noi ne îmbrăcăm în costum popular când cântăm popular și autentic.

Asta depinde de preferințele voastre, a celor care ne cheamă. Dacă ei preferă show și anumite piese pe care noi le cântăm, atunci noi nu îmbrăcăm costumul popular, pentru că suntem foarte atenți și îl iubim și îl respectăm”, le-a explicat Vlduța Lupău fanilor ei, pe Instagram, a transmis spynews.ro

Comenteaza