Vlăduța Lupău şi Iair, vedetele de pe coperta VIVA pe luna octombrie

Vlăduța Lupău şi Iair, vedetele de pe coperta VIVA pe luna octombrie

Iair, fiul Vlăduţei Lupău este protagonistul copertei VIVA! de luna octombrie, alături de mama lui. Acesta a făcut şedinţa foto pentru pictorial la vârsta de o lună şi o săptămână. 

Bebelușul Vlăduţei avea doar o lună și o săptămână în momentul în care a pozat alături de ambii părinți, în primul pictorial de familie pentru revista glossy,Viva!

Artista a mărturisit, cu emoție și sinceritate, într-un interviu oferit revistei, atât despre bucuria maternității, cât și despre provocările noului rol și viața de familie.

Vlăduța Lupău, Adrian Rus și micuţul Iair formează o familie superbă, iar artista a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei sunt îndrăgostiți de copilaş, care le-a schimbat viețile în totalitate. 

Cântăreața și-a botezat fiul, săptămâna aceasta şi a transmis un mesaj emoţionant pentru cel mic. În biserica unde a avut loc creştinarea celui mic, proaspeţii părinţi au izbucnit în lacrimi.

Citeşte şi: Mesajul Vlăduţei Lupău, la botezul fiului său: "Să te rogi, să mulțumești, să fii binecuvântat!"

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza