Video Vlăduța Lupău: ”Voi sunteți așa de harnici ca noi?”

Vlăduța Lupău: ”Voi sunteți așa de harnici ca noi?”
| Foto: captura video - https://www.facebook.com/vladutalupau

Cântăreța care a devenit mămică pentru a doua oară anul acesta îl învață pe fiul cel mare să o ajute la treburile casnice. 

Dacă Vlăduţa nu se dă înapoi de la a-l învăţa pe fiul cel mare Iair, ce înseamnă viaţa de la ţară, aceasta ducându-l adesea la bunici, iar copilul fiind lăsat în preajma animalelor de la curte, de data aceasta Vlăduţa l-a pus la treabă în bucătărie.

Un episod din familia Vlăduței Lupău a făcut deliciul fanilor. Cântăreața își învață fiul cel mare să pună pe iarnă. Mai exact murături. În borcane se vede conopida bine așezată, iar Vlăduța își învață copilul cum să fie harnic.    

"Ce punem?" îl întreabă mama pe iair. ”Murături”, răspunde pruncul. "Și ăsta ce-i?", "Borcan", vine răspunsul copilului care pare extrem de atent la ceea ce face. "Și ăsta ce-i?". "Polonic", răspunde Iair. "Am văzut că ai dat pe jos. Nu-i nimica, ce să fie dară? Tu iei puţin şi pui. Ajută-mă! Bravo mami!", îl laudă Vlăduţa pe băiat. 

Postarea gospodarilor din familia Vlăduţei a strâns mii de aprecieri şi sute de comentarii. Dacă mama nu are o fată, trebuie să primească ajutor şi de la "ficiori". 

Comenteaza