”Zborul către nicăieri” şi-a epuizat biletele

”Zborul către nicăieri” şi-a epuizat biletele
| Foto: playtech.ro

Biletele scumpe de avion la zborul către nicăieri s-au epuizat aproape pe loc. Compania aeriană Qantas a vândut ieri, în doar 10 minute, toate locurile pentru un „zbor către nicăieri”, ce va avea loc pe 10 octombrie.

O companie aeriană a găsit o soluție pentru a mai recupera din pierderile uriașe cauzate de restricțiile de călătorie impuse de pandemia de coronavirus. „Zborul către nicăieri” este modalitatea prin care compania încearcă să mai recupereze din pagubă, relatează agenţia EFE.

Astfel, un avion Boeing 787 Dreamliner va decola de la Sydney, va survola muntele de granit roşu Uluru, insulele Whitsundays şi Marea Barieră de Corali, urmând să aterizeze tot de unde a plecat, respectiv aeroportul din Sydney. Potrivit companiei aeriene Qantas, zborul către nicăieri va dura nu mai puțin de şapte ore.

Biletele scoase la vânzare de Qantas au avut preţuri cuprinse între 572 şi 2.754 de dolari americani. Acestea s-au vândut în doar zece minute, acest zbor fiind „probabil cel mai rapid vândut în istoria cpmpaniei aeriene”, după cum a mărturisit un reprezentant al companiei.

Văzând că vânzările, respectiv ideea prinde bine la populație, compania Qantas a hotărât, de asemenea, să reia din luna noiembrie zborurile de agrement de 12 ore deasupra Antarcticii. Zborurile de agrement de deasupra Antarcticii vor fi efectuate de către compania Qantas tot cu avioane Boeing 787.

Comenteaza