Traversarea străzii neregulamentar a mai făcut o victimă. Pieton de 75 de ani lovit mortal de o mașină

Traversarea străzii neregulamentar a mai făcut o victimă. Pieton de 75 de ani lovit mortal de o mașină
Imagine cu caracter ilustrativ | Foto: playtech.ro

Un incident similar cu cel petrecut, joi dimineată, în cartierul clujean Mănăștur, s-a produs, vineri, în Sighetu Marmaţiei, județul Maramureș. Un pieton de 75 de ani a murit lovit de o mașină.

Polițiștii rutieri din Sighetu Marmației au intervenit, vineri dimineață, la ora 07.20, la un accident rutier, produs pe strada Făget din municipiu.

"În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat în vârstă de 56 de ani din municipiu, aflat la volanul unui autoturism, condus înspre Vadu Izei, a surprins și accidentat mortal un pieton în vârstă de 75 de ani din municipiu", a transmis IPJ Maramureș.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

"Pietonul a traversat strada printr-un loc nepermis", au declarat reprezentanții IPJ Maramureș pentru ZIUA de CLUJ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Un caz similiar a avut loc joi, 8 februarie, în apropiere de stația Minerva din Cluj-Napoca. Un bărbat de 75 de ani a fost lovit mortal de un autoturism în timp ce încerca să treacă strada prin loc nepermis.

CITEȘTE ȘI: IPJ Cluj, despre accidentul din Mănăștur: "Pietonul traversa prin loc nepermis". Stația Minerva, locul unde mulți oameni trec strada neregulamentar

Comenteaza