Advertorial Sportano.ro: toate tipurile de sport într-un singur loc. S-a lansat de curând magazinul cu articole sport moderne

Sportano.ro: toate tipurile de sport într-un singur loc. S-a lansat de curând magazinul cu articole sport moderne

Dacă ești un împătimit al sportului, atunci știi deja ce rol joacă echipamentul pe care îl utilizezi. Dacă ți-ai propus ca de anul acesta să fii mai activ în timpul liber, ori dacă ți-ai descoperit de curând pasiunea pentru un anumit sport este esențial să selectezi produsele adecvate.

Sportano îți propune echipamente și accesorii atent selecționate pentru fiecare sport și nivel de experiență - de la fitness, ciclism, echitație și până la înot, surf, windsurf, schi și alte sporturi de sezon. Articolele sunt confecționate din țesături durabile și rezistente la condiții extreme, conform anumitor standarde sportive.

Imaginea echipamentului perfect pentru activități indoor și jogging

Descoperă mai departe care sunt piesele care compun echipamentul pentru sală și fitness, cum să îl alegi corect și ce trebuie să iei în calcul înainte de a lua o decizie.

  • Materialele potrivite

Evită purtarea bumbacului în cazul antrenamentelor de pilates sau yoga. Fibrele naturale absorb umezeala. Folosește în schimb piese din polyester, nylon sau spandex. Materialele sintetice sau mixurile de fibre naturale și sintetice asigură o bună ventilație și nivel ridicat de confort.
Sportano promovează stilul de viață sănătos prin mișcare și echipamente prietenoase cu pielea. Calitatea țesăturilor și manoperele impecabile se datorează producătorilor de lux care au influențat industria articolelor sport decenii la rând– Adidas, CMP, Everlast, Incrediwear, Nike, Reebok, Wilson.

Sportano.ro: toate tipurile de sport într-un singur loc. S-a lansat de curând magazinul cu articole sport moderne

  • Tipul de încălțăminte

Pantofii ideali disponibili în magazinul sport de specialitate amintesc de senzația papucilor de casă. Cum știi că ai găsit în sfârșit încălțămintea potrivită? Prin faptul că nu sesizezi nici un punct de presiune, nici cea mai mică senzație de disconfort.

  • Ține cont de sezon

Dacă obișnuiești să practici jogging sau alte activități outdoor, achiziționează câte un echipament pentru fiecare sezon. În zilele călduroase, apelează la materiale respirabile, care elimină transpirația și mențin pielea curată. Pentru sezonul rece, optează pentru echipamente care garantează confortul termic necesar. De asemenea, nu omite să îți protejezi de frig inclusiv capul, urechile și mâinile cu ajutorul accesoriilor profesionale prezente în oferta magazinului sport.

Echipamentul care merită investiția ta este cel care te ajută să rămâi focusat asupra antrenamentului, iar particularitățile tehnice ale vestimentației sport îți vor oferi sprijin suplimentar către performanță.

Ce criterii trebuie să bifeze echipamentele sporturilor de iarnă

Sportano susține entuziasmul pentru viață și sport! Sporturile de iarnă îmbină efortul fizic intens cu senzația plăcută de adrenalină, oferind numeroase beneficii asupra sănătății. Pentru a te bucura de farmecul sporturilor de iarnă, ai în vedere că echipamentul îți poate oferi suportul necesar sau din contră, te predispune la riscuri și incidente.

Sportano.ro: toate tipurile de sport într-un singur loc. S-a lansat de curând magazinul cu articole sport moderne

  • Articole indispensabile pentru schi și snowboard

În funcție de sportul pe care îl practici, răsfoiește ofertele magazinului sport și ai grijă să adaugi în bagaj următoarele:

  • placa de snowboard sau schiuri;
  • clăpari;
  • casca de protecție;
  • ochelari de schi;
  • bluze termice;
  • jachetă de schi;
  • mănuși;
  • ghiozdan.

Achiziționarea echipamentului propriu te va scuti de cheltuieli de închiriere ori de câte ori ajungi pe pârtie. De asemenea, colecția magazinului sport de accesorii și echipamente include modele variate în funcție de înălțime, greutate, nivel de experiență și bugete.

Cum știm că am găsit echipamentul de înot perfect nevoilor noastre?

Sportano.ro: toate tipurile de sport într-un singur loc. S-a lansat de curând magazinul cu articole sport moderne

Geanta ta de antrenament trebuie să cuprindă o serie de accesorii precum:

  • Casca de înot

O cască bună îți protejează capul, dar îți și simplifică antrenamentul. Pentru asta însă, ai grijă să porți mărimea potrivită pentru dimensiunea capului tău. Casca nu trebuie să te strângă, dar nici să stea prea largă, deoarece mărimea inadecvată anulează rolul pentru care a fost concepută.

  • Ochelarii pentru înot

Menirea acestui accesoriu este de a-ți proteja ochii de contactul cu clorul, element care dăunează enorm sănătății. Pentru a te asigura că faci o investiție chibzuită, analizează calitatea materialului, cureaua și garnitura de etanșare.

  • Geanta pentru echipament

Acest accesoriu trebuie să ofere suficient spațiu pentru transportarea echipamentelor și accesoriilor. Foarte utile sunt modelele de genți de înot cu diverse tipuri de compartimentare și materiale rezistente la greutate și utilizări frecvente. Aspectul greutății este relevant, deoarece după utilizare, echipamentul va fi ud, la fel și prosoapele, deci va cântări mai mult decât atunci când ai mers la bazin.

Sportano.ro: toate tipurile de sport într-un singur loc. S-a lansat de curând magazinul cu articole sport moderne

De ce iubim magazinele specializate pe toate categoriile de sport

Sportano este salvarea începătorilor timizi, a sportivilor spontani și a împătimiților de sporturi extreme! Aici este locul în care fac cunoștință branduri cu reputație la nivel mondial și care dăruiesc lumii produse unice pentru practicarea în siguranță a tuturor disciplinelor sportive. În consecință, fie că preferi ciclismul, sau te relaxează echitația, te fascinează scufundările, fie că te relaxezi prin dans sau yoga, gama de echipamente pentru copii și adulți este accesibilă clienților într-un singur loc.

Dacă simți nevoia de a primi un sfat specializat, sau sugestii bazate pe experiență, atunci mizează pe pregătirea echipei de specialiști. Aceștia te vor însoți în toate etapele achiziției, pentru ca tu să alegi la sigur produse cu livrare rapidă, care îți merită banii și îți susțin pasiunea.

Comenteaza