Crimă urmată de sinucidere. Două cadavre au fost găsite într-o gospodărie

Crimă urmată de sinucidere. Două cadavre au fost găsite într-o gospodărie
Imagine cu caracter ilustrativ | Foto: observatornews.ro

Un bărbat de 32 de ani și-a ucis iubita, iar apoi acesta s-a sinucis. Bărbatul ar fi decurs la acest gest din cauza geloziei.

Cazul șocant s-a petrecut duminică, 14 ianuarie, 2024, în localitatea Valea din județul Mureș.

”La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, prin intermediul unui apel 112 s-a sesizat faptul că, la un imobil din comuna Vărgata, localitatea Valea, ar fi avut loc un omor urmat de un act de suicid. La locaţia indicată în apel poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unei femei de 35 de ani şi al unui bărbat de 32 de ani, prezentând mai multe urme de plăgi produse cu un posibil obiect tăietor-înţepător la nivelul gâtului”, a transmis, luni, IPJ Mureş, conform News.ro.

Oamenii legii au mai transmis că personalul echipajului medical ajuns, de asemenea, la faţa locului a constatat decesul celor două persoane.

”Faţă de cele constatate, în cauză s-a constituit o echipă operativă, formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, poliţişti specializaţi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, care au desfăşurat activităţile specifice de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate starea de fapt şi succesiunea producerii evenimentului”, a mai precizat sursa citată.

Cei doi locuiau împreună de aproximativ cinci ani, iar după ce şi-a înjunghiat iubita, bărbatul şi-ar fi sunat tatăl pentru a-i spune ce a făcut şi a-l anunţa că se va sinucide, potrivit presei locale.

Din primele date, bărbatul ar fi decurs la acest gest din cauza geloziei.

Cadavrele au fost transportate la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor de deces.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş.

Comenteaza