Editie Speciala "Jocuri de Putere", ora 22.00, "Reasezarea sferelor de influenta. Ofensiva Rusiei." in DIRECT pe Realitatea TV, Money Channel si Publika TV Chisinau

Editie Speciala
Rusia in ofensiva peticuloasa pentru pacea mondiala. Putin sfideaza Planeta. Refacera URSS este un scenariu tot mai predictibil. Ursului care hiberna in inima lui Vladimir Putin ii este foame cu gandul la Testamentul lui Petru cel Mare. Crimeea a fost dusa in forta acasa la Kremlin. Se pregateste Transnistria, unde romanii au o lacrima si o bucata din sufletul "Romaniei dodoloate".
">

In aceasta seara, de la ora 22.00, din platoul "Jocuri de Putere", Rares Bogdan face analiza pericolului de la frontiera de Est a Romaniei, Uniunii Europene si NATO, alaturi de Horia Alexandrescu, in direct pe Realitatea TV, Money Chanel si Publika TV Chisinau.

Urmareste-i pe fostii ministri de Externe Mihai Razvan Ungureanu, Petre Roman, Mircea Geoana si Adrian Cioroianu pentru a descoperi adevarul: avem motive sa dormim cu arma la picior sau fantomele tzarilor ne vor lasa in sfarsit in pace?

Este cadoul otravit al lui Hrusciov un cal troian pentru Occident? Se va opri Putin la Nistru, sa va dori sa fie vecin cu NATO?

Raspunsurile in aceasta seara, de la ora 22, intr-o Editie Speciala "Jocuri de Putere" transmisa in direct pe Realitatea TV, Money Channel si Publika TV Chisinau.

Comenteaza