Televiziunea care îşi mută centrul de greutate la Cluj şi concediază vedetele din Capitală

Televiziunea care îşi mută centrul de greutate la Cluj şi concediază vedetele din Capitală
Horia Ivanovici şi Roxana Ciuhulescu, doi dintre cei mai importanţi prezentatori Look TV, nu vor mai apărea pe post, scrie paginademedia.ro.

Look TV a închis studioul de la Bucureşti, producţia postului TV urmând a fi realizată exclusiv de la Cluj. Celor doi prezentatori li s-ar fi cerut să se mute la Cluj pentru a realiza emisiunile lor, însă au refuzat, motiv pentru care nu vor mai colabora cu Look TV.

Horia Ivanovici prezenta "Fanatik Show", care nu va mai intra în noua grilă a postului, iar Roxana Ciuhulescu modera "Fotbal Look", care va fi prezentată de altcineva.

"Îi mulţumesc lui Arpad Paszkany că a avut încredere în mine şi mi-a dat ocazia să moderez o emisiune de fotbal. Nu sînt dispusă să îmi pun familia în plan secund şi să mă duc la Cluj. Chiar nu am cum!", a declarat Roxana Ciuhulescu, conform paginademedia.ro.

"Ştiam de 10 zile despre această despărţire. Am vorbit cu cei de la Look. Ne-am despărţit în termeni excelenţi. Probabil este strict o problemă de costuri pentru că erau foarte mulţi bani care se cheltuiau aici la Bucureşti. Dacă vom relua colaborarea, cu cea mai mare plăcere", a spus şi Horia Ivanovici.

 

Comenteaza