A fost prins criminalul care a ucis cu sânge rece doi bătrâni la Timișoara. Victimele îl cunoşteau pe asasin

A fost prins criminalul care a ucis cu sânge rece doi bătrâni la Timișoara. Victimele îl cunoşteau pe asasin
| Foto: https://www.opiniatimisoarei.ro/

Principalul suspect în cazul dublei crime de la Timişoara a fost prins, joi seară, el fiind înconjurat de poliţişti pe stradă. Victimele îl cunoşteau pe asasin.

Bărbatul de 38 de ani este acuzat că i-ar fi ucis pe cei doi soți în vârstă pentru a fura bani. Acesta își cunoștea victimele şi locuise cândva în imobilul unde a comis crimele şi datora o sumă de bani la întreţinere pe care femeia, care era administrator al imobilului, i-a cerut să o achite. 

Alexandru Andrei Minda, care, potrivit surselor Opinia Timisoarei, face parte dintr-un cerc de consumatori de droguri, ştia foarte bine când femeia aduna cheltuielile, astfel că s-a dus la pont. Caând le-a sunat celor doi soţi la uşă, femeia i-a deschis liniştită, probabil crezând că tânărul voia să-şi plătească datoria la bloc.

Criminalul i-a bătut şi i-a înjunghiat de mai multe ori pe bătrani, apoi s-a apucat sa caute banii. Apoi a fost surprins de nepotul soţilor, care a venit să afle ce s-a întâmplat cu bunicii lui, după ce fusese alertat de verişorul lui din Germania cu care bătrânii vorbeau la telefon când ucigaşul a sunat la uşă. Minda s-a luptat cu nepotul şi a reuşit să fugă cu 12.000 de lei. 

Au urmat 2 zile de cercetări, timp în care autorităţile au întocmit şi un portet robot al asasinului şi au vizionat o mulţime de imagini de pe camerele de supraveghere, politistii i-au găsit familia. Părinții suspectului au fost audiați de politiști în cursul zilei de joi și le-a fost percheziționată locuința. Oamenii legii aflaseră că fiul lor a venit la ei acasă, unde se schimbase de haine, iar mai apoi a plecat în oraș.

Joi seara criminalul a fost prins. ”A fost depistat în zona Gării de Nord din Timișoara, se ascundea. Putem spune că prinderea lui se datorează și sprijinului cetățenilor, întrucât aceștia au sunat de nenumărate ori la serviciul de urgență 112, pentru a oferi informații când vedeau o persoană care semăna de bărbatul căutat de polițiști”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, citat de opiniatimisoarei.ro.

„Suspectul dublei crime de la Timişoara a fost prins! Mulţumim cetăţenilor care s-au implicat şi, în urma vizionării portretului robot şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, au ajutat la identificarea acestuia! Mulţumim poliţiştilor şi procurorului, care au lucrat zi şi noapte, oră de oră, pentru a-l prinde pe suspect! Transmitem şi pe acesta cale condoleanţe familiei îndoliate”, a transmis, joi seară, MInisterul de Interne, pe pagina oficială de Facebook.

Amintim că marți seara, doi bătrâni, soț și soție, au fost uciși de un bărbat care a intrat peste ei în casă. 

Comenteaza