A murit bebelușul, aflat în stare gravă la spital după botezul în cristelniţă

A murit bebelușul, aflat în stare gravă la spital după botezul în cristelniţă

Bebeluşul în vârstă de o lună şi jumătate care a intrat în stop cardio-respirator duminică, 31 ianuarie, în timp ce era botezat la o biserică din Suceava, a murit luni dimineaţa, 1 februarie.

Copilul a decedat în jurul orei 6.00, la secţia de anestezie şi terapie intensivă (ATI), unde a fost intubat şi ventilat mecanic, potrivit Monitorul de Suceava. Din primele informații, la botez, copilul ar fi fost scufundat complet în apă și ar fi înghițit o cantitate de lichid, scrie ziaruldeiasi.ro.

Bebelușul în vârstă de o lună și jumătate care a făcut stop cardio-respirator duminică, în timp ce era botezat la Biserica „Sf. Constantin și Elena”, din cartierul Zamca, din municipiul Suceava, a murit, din păcate, în dimineața zilei de luni, în jur de ora 6.00, la secția ATI, unde fusese intubat și ventilat mecanic.

Inițial, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar în noile condiții fapta va fi încadrată la ucidere din culpă. Cercetările sunt în primă fază in rem, însă urmează a se îndrepta probabil spre preotul care a oficiat slujba.

Comenteaza