Accident cu 3 MORŢI pe DN1 în urma unui carambol

Accident cu 3 MORŢI pe DN1 în urma unui carambol
| Foto: ISU Sibiu

Un accident MORTAL a avut loc duminică seara pe DN1, Sibiu, ca urmare a unui carambol în care au fost implicate 3 autovehicule. În urma accidentului trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 3 au fost grav rănite.  

Accidentul rutier a avut loc pe DN1 la km 293+500, în zona Hula Bradului din județul Sibiu, unde 3 autovehicule au intrat în coliziune.

Iniţial a fost anunţat decesul a două persoane, iar alte patru fiind rănite în urma accidentului de pe DN1, la Hula Bradului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Andreea Ştefan, potrivit Agerpres.

Ulterior a murit și  a treia personă au transmis reprezentanții Ambulanței Sibiu, o tânără de 20 de ani care se afla în curs de resuscitare. Decesul ei a fost declarat pe Secția de Primiri Urgențe. „Din păcate şi a treia victimă transportată (cea în curs de resuscitare) a fost declarată decedată la UPU”, a transmis Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă.

„În urma accidentului au rezultat 6 victime. Echipajele SMURD au aplicat manevre de resuscitare pentru două persoane, un bărbat şi o femeie. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, aceştia nu au răspuns manevrelor. O a treia victimă, de sex feminin, este inconştientă şi intubată, aceasta va fi transportată la UPU Sibiu. Echipajul SAJ a transportat la spital alte două victime; una a refuzat transportul la spital”, a precizat ISU Sibiu.

La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple, precum și două echipaje ale Ambulanței. A fost nevoie și de o echipă de descarcerare pentru scoaterea uneia dintre victime. Traficul rutier a fost blocat în zonă.

Comenteaza