Accident grav cu o mașină Google Street View în România

Accident grav cu o mașină Google Street View în România
| Foto: Depositphotos.com

Una dintre mașinile Google Street View, care circulă în această perioadă prin țara noastră, cu scopul de a actualiza imaginile pe Google Maps, a fost implicată într-un accident rutier, după ce nu ar fi acordat prioritate într-o intersecție.

Accidentul a avut loc joi, 23 martie, în localitatea constănțeană Ovidiu, mașina Google Street View fiind izbită în plin într-o intersecție în care nu ar fi acordat prioritate, scrie site-ul de știri locale CT100. O persoană din cel de-al doilea vehicul a fost transportată la spital.

Maşinile Google Street View au revenit în România de la jumătatea lunii martie, acestea urmând să actualizeze imaginile Street View din peste 120 de localităţi şi drumuri adiacente, conform companiei de tehnologie.

În următoarea perioadă, maşinile Google vor acoperi zone şi localităţi din toată ţara, de la Bucureşti, Constanţa, Hârşova, Curtea de Argeş, Iaşi sau Piatra Neamţ, şi până la Orşova, Cluj-Napoca, Vişeu de Sus sau Oradea.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza