Update Alertă cu bombă la bordul unui avion care urma să decoleze spre Munchen. Pasagerii, evacuați

Alertă cu bombă la bordul unui avion care urma să decoleze spre Munchen. Pasagerii, evacuați
| Foto: Captura video - stirileprotv.ro

O alertă cu bombă a fost anunțată în această dimineață la bordul unui avion care urma să decoleze la ora 6.00 de pe Aeroportul "Henri Coandă" din București, cu destinația Munchen. Pasagerii au fost coborâți din aeronavă, iar trupele antitero fac verificări. 

„În această dimineață, în jurul orei 06.00, Secția Regională de Poliție Transporturi București - Serviciul Poliție Transporturi Aeriene a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că un avion care urma să decoleze de pe aeroportul Henri Coandă București va exploda.

S-a instituit o celulă de criză formată din specialiști din cadrul Serviciului Român de Informatii și polițiștii de la Transporturi Aeriene și Frontieră.

În prezent, toți pasagerii din aeronavă sunt debarcați și verificați, precum și bagajele acestora, de către o echipă pirotehnică din cadrul Serviciului Român de Informații”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 9:30
Amenințarea cu bombă de la bordul unui avio de pe Aeroportul Henri Coandă s-a dovedit a fi falsă. În urma controlului, nu au fost depistate elemente de interes pirotehnic, anunță SRI. Pasagerii urmează să fie îmbarcați, iar avionul să decoleze în curând.

„Verificările efectuate de către instituțiile abilitate ale statului s-au încheiat și s-a constatat că amenințarea cu bombă a fost falsă. Pasagerii urmează a fi îmbarcați, iar aeronava Lufthansa, cu destinația Munchen, va decola în cel mai scurt timp,” informează CNAB.

Comenteaza