Antonescu: România nu este şi nu va fi izolată. Trebuie să facem mai puţină figuraţie în UE

Antonescu: România nu este şi nu va fi izolată. Trebuie să facem mai puţină figuraţie în UE
Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că raportul Comisiei Europene arată că România nu este şi nu va fi izolată, dar că ţara noastră trebuie să facă mai puţină figuraţie în Uniunea Europeană şi să trimită, urgent, specialişti la nivelul comunităţii europene.

"Trebuie să reafirmăm încă o dată, în pofida celor care vor să sperie cetăţenii, că România nu este şi nu va fi izolată", a precizat preşedintele interimar, adăugând că România va fi o ţară din ce în ce mai europeană, mai conectată la standardele şi mecanismele europene.

Antonescu a arătat că România are o problemă mai mare, pe care trebuie să o rezolve cât mai curând, şi anume să facă "mai puţină figuraţie" în Uniunea Europeană şi în instituţiile ei.

"Asta înseamnă pentru clasa politică şi pentru noi toţi că va trebui cât mai repede politic o armată de oameni competenţi, experţi autentici, de oameni care să pregătească în România formule, variante, politici pe care să le ducă şi să încerce să le implementeze în UE", a adăugat acesta.

Citeşte mai multe aici.

 

Comenteaza