Aterizare de URGENȚĂ pe un aeroport din România: "Imediat s-a format dispozitivul de urgenţă, format din pompieri şi ambulanţe"

Aterizare de URGENȚĂ pe un aeroport din România: "Imediat s-a format dispozitivul de urgenţă, format din pompieri şi ambulanţe"

O aeronavă a solicitat, vineri dimineaţa, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, deoarece a semnalat detectarea unor posibile probleme tehnice.

O aeronavă aparţinând companiei Tailwind Airlines a solicitat, vineri dimineaţa, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB), deoarece a semnalat detectarea unor posibile probleme tehnice (scurgeri de combustibil), informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, citată de Agerpres.

Aeronava avea 112 pasageri la bord şi efectua cursa Antalya – Praga.

“Imediat, pe aeroport s-a format dispozitivul de urgenţă, format din pompieri şi ambulanţe, sub coordonarea comandatului adjunct al AIHCB. La ora 07:28, avionul a aterizat în siguranţă şi urmează să îşi continue zborul către Praga, după verificările tehnice. Traficul aerian pe aeroport s-a desfăşurat în condiţii normale, fără nicio problemă, datorită profesioniştilor Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, ale căror expertiză şi eficienţă în domeniu sunt recunoscute la nivel internaţional de către toţi marii operatori aerieni”, a precizat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza