Autocar cu turişti greci, accident GRAV la Pasajul Unirii în Capitală. O persoană a murit și peste 20 au fost rănite

Autocar cu turişti greci, accident GRAV la Pasajul Unirii în Capitală. O persoană a murit și peste 20 au fost rănite
| Foto: Asociatia Profesionala a Transportatorilor

Un accident a avut loc vineri, la Pasajul Unirii din București, unde un autocar în care se aflau cetățeni greci s-a izbit de limitatorul de înălțime.

O persoană a murit şi o alta este grav rănită în urma accidentului de autocar care a avut loc vineri la Pasajul Unirii, a informat Ministerul Sănătăţii.

"S-au înregistrat 21 de răniţi, unul este în stare gravă şi un deces", a precizat ministerul.

Din primele informaţii, rezultă că autocarul în care se aflau 47 de pasageri a rupt limitatorul de înălţime aflat înaintea pasajului.

Ca urmare a accidentului, mai mulţi pasageri au fost răniţi, iar unii dintre aceştia au fost încarceraţi.

La fața locului a ajuns și Raed Arafat, secretarul de stat din MAI care coordonează DSU. Acesta a vorbit cu pasagerii din autocar și a dat indicații salvatorilor de la SMURD în timpul intervenției.

Alături de echipajele SMURD au intervenit 10 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov, care au acordat asistenţă medicală de urgenţă şi au transportat victimele la Spitalele Floreasca, Universitar, "Bagdasar Arseni", Sfântul Ioan şi Militar, a menţionat Ministerul Sănătăţii. 

Pasajul are o înălțime de 3,7m, iar limitatorul de înălțime este la 3,5m. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.

Comenteaza