Bărbat de 34 de ani, ucis de un coleg de vânătoare în Ajunul Crăciunului

Bărbat de 34 de ani, ucis de un coleg de vânătoare în Ajunul Crăciunului
| Foto: Colaj foto - sursa: https://jienii.ro/

Un tânăr de 34 de ani a fost ucis la o partidă de vânătoare organizată în județul Gorj, în Ajunul Crăciunului. Acesta a fost împușcat mortal de un alt vânător, care l-a confundat cu prada.

Tragedia a avut loc duminică, 24 decembrie, în comuna Plopșoru (satul Piscuri) din județul Gorj, acolo unde mai multe persoane participau la o partidă de vânătoare.

Bărbatul care a murit duminică era un vânător pasionat. Împreună cu câțiva camarazi au organizat o partidă de vânătoare în satul Piscuri, din comuna Plopșoru, județul Gorj. Un vânător a tras un foc cu pușca din dotare confundându-l pe tânărul de 34 de ani cu un animal, spun surse de la fața locului, potrivit Gorj Express. Glonțul l-a nimerit pe tânărul de 34 de ani și a fost grav rănit în zona gâtului.

Când au realizat ce s-a întâmplat camarazii bărbatului împușcat au sunat la 112. Un elicopetr SMURD a ajuns la fața locului și l-a preluat pe rănit. Din păcate, însă, acesta nu a supraviețuit rănii foarte grave. Echipajul medical a declarat decesul bărbatului.

Se fac cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis IPJ Gorj. Familia bărbatului ucis este în stare de șoc. Marinel Costescu era căsătorit și avea doi copii.

Comenteaza