Bărbat de 87 de ani, lovit mortal de maşină în timp ce traversa o stradă

Bărbat de 87 de ani, lovit mortal de maşină în timp ce traversa o stradă
| Foto: Shutterstock

O tragedie a îndoliat comunitatea din Arad în noaptea de vineri spre sâmbătă, când un bărbat în vârstă de 87 de ani a pierit în urma unui accident rutier.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, evenimentul tragic a avut loc în jurul orei 22:05, pe strada Voinicilor din Arad.

Bătrânul, aflat în timp ce traversa strada Voinicilor în apropierea intersecției cu strada Zalău, a fost lovit de o mașină condusă de un tânăr în vârstă de 26 de ani, originar din Vladimirescu. Mașina circula dinspre strada Renașterii spre bulevardul Nicolae Titulescu în momentul impactului.

Echipajele de intervenție, inclusiv SMURD-ul, au ajuns rapid la fața locului și au încercat manevrele de resuscitare, însă din nefericire, victima nu a putut fi salvată. Bărbatul de 87 de ani, locuitor al orașului Arad, a fost declarat decedat după ora 23:00.

Polițiștii desfășoară investigații pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. Testele efectuate cu aparatele specifice au exclus prezența alcoolului sau a drogurilor în sângele șoferului.

În ciuda acestui fapt, autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în legătură cu acest tragic eveniment, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza