Cadavrul unei fete de 12 ani, găsit în lada unei canapele. Autopsia a stabilit că moartea a fost violentă

Cadavrul unei fete de 12 ani, găsit în lada unei canapele. Autopsia a stabilit că moartea a fost violentă
| Foto: captura video - https://stirileprotv.ro/

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat marţi că, în urma expertizei genetice efectuate de INML, s-a stabilit că persoana decedată, găsită în lada canapelei unei locuinţe din Sectorul 4 al Capitalei, este o fată de 12 ani.

„La data de 03.06.2023, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor. În datele de 3 şi 4.06.2023, procurorul criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri şi cei din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind ridicate mai multe mijloace de probă ce urmează a fi valorificate în cauză", spunea Parchetul cu o zi în urmă.

Tot pe 3 iunie, sacul din plastic a fost transportat la INML, unde a fost desfăcut, constatându-se că "în interior se afla cadavrul unei persoane de sex femeiesc, aflat în stare de putrefacţie. Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă", a transmis stirileprotv.ro

Fetița fusese dată dispărută de tatăl biologic, imediat după Paște, la data de 3 mai, iar mama fetei și iubitul acesteia au plecat din țară de mai bine de o lună. Marţi 6 iunie, mama copilei a fost reținută în Spania. Aceasta urmează să explice de ce ar fi fugit din țară și dacă are legătură cu asasinatul.

Mama copilei ucise susţine că concubinul ei i-ar fi spus că fata a plecat la tatăl ei, aşa că principalul suspect este în continuare partenerul femeii. Și el a fost localizat tot în Pensinsulă. În continuare se fac cercetări pentru a se stabili cine se face vinovat de teribila crimă.

Comenteaza