Când va fi adus în țară trupul româncei sfâşiată de un rechin în vacanţa din Egipt

Când va fi adus în țară trupul româncei sfâşiată de un rechin în vacanţa din Egipt

Trupul Roxanei Donisan, românca ucisă de rechin în Egipt săptămâna trecută, ar urma să fie adus în țară, vineri, după care va fi transportat la Suceava, unde va fi înmormântată.

Ambasada României din Egipt le-a transmis părinților Roxanei că astăzi (vineri 8 iulie 2022 - n.red.) ar trebui să ajungă în țară trupul fiicei lor, transmite puterea.ro. Roxana a fost găsită fără viață într-un golf din stațiunea Sahl Hasheesh, duminica trecută, la două zile după ce nu mai fusese văzută în hotel.

Transportul poate fi efectuat doar cu acordul procurorilor egipteni, care se pare că a fost obținut. Cât despre costuri, acestea sunt acoperite de o firmă internatională de asigurări.

Odată sosit la București, pe aeroportul Otopeni, trupul va fi transportat la Suceava de o firmă de pompe funebre și depus la o capelă din Suceava.

Cadavrul româncei a fost descoperit la câteva ore după un atac în care a murit o turistă din Austria în vârstă de 68 de ani. Cele două au fost atacate de rechini Mako (cel mai rapid rechin din lume) pe plajele Egiptului de la Marea Roșie, la sud de orașul Hurghada.

Roxana, care împlinise recent 44 de ani, era necăsătorită și plecase singură în concediu. De altfel, era a treia oară când își petrecea vacanța, sfârșită într-un mod atât de tragic, în Hurghada.

Comenteaza