Caz ȘOCANT: O femeie a născut prin cezariană, acasă, operată de soț și de soacră

Caz ȘOCANT: O femeie a născut prin cezariană, acasă, operată de soț și de soacră

O femeie a fost la un pas de moarte după ce a născut acasă, prin cezariană, operația fiind făcută de soțul ei și de soacră, cu instrumentar cumpărat de pe internet. 

Femeia din Târgu-Neamț, județul Neamț, a decis să nască acasă, iar operația de cezariană ar fi fost făcută de soțul ei și de soacră, cu ustensile cumpărate de pe Internet. Familia a motivat alegerea făcută spunând că nu are încredere în medicii din România.

Cei doi au „operat-o” pe femeie și au extras fătul de 4,7 kilograme, dar din cauza unor complicații apărute bărbatul a fost nevoit să sune la 112, scrie HotNews. Din fericire, în cele din urmă, atât mama cât și bebelușul au primit îngrijire la spital și sunt în stare bună.

Cazul vine la câteva zile după ce, tot în Neamț, ​o femeie de 42 de ani a murit după ce a decis să nască acasă, cu ajutorul unei „moașe” găsite pe Facebook.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza