MESAJ de ADIO lăsat de tânărul care s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului Intercontinental

MESAJ de ADIO lăsat de tânărul care s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului Intercontinental

Tânărul de doar 21 de ani care a murit luni dimineață după ce s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului Intercontinental din centrul Capitalei a lăsat şi un mesaj audio în care explică de ce a ales se sinucidă.

Din mesaj rezultă că sărăcia l-a împins la gestul extrem. Spune, de asemenea, că își urăște familia pe care o învinovățește pentru toate problemele lui, a transmis digi24.ro

„M-am născut într-o familie săracă, nu mai vreau să trăiesc, urăsc viaţa, sunt prea sărac. Nu aţi avut grijă de mine, un copil nu se creşte cu câţiva lei pe lună. Urăsc familia în care m-am născut! Mă simt marginalizat şi neînţeles din cauza problemelor pe care le am şi nu mă înţelege nimeni. Mama a venit în ţară şi mi-a dat puţini bani”, este un fragment din mesajul înregistrat lăsat de tânăr.

Un bărbat a murit după ce a căzut de la unul dintre etajele unui hotel din Sectorul 1, a anunțat luni dimineață Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

„Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri - Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul", potrivit Poliției Capitalei.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza