Cinci membri ai unei familii din Argeş, printre care un copil de 5 ani, ucişi cu bestialitate. Procuror: ”Situația de la fața locului este greu de descris"

Cinci membri ai unei familii din Argeş, printre care un copil de 5 ani, ucişi cu bestialitate. Procuror: ”Situația de la fața locului este greu de descris"
| Foto: https://epitesti.ro/

Cinci membri ai aceleiaşi familii, inclusiv un copil, au fost găsiţi ucişi cu bestialitate într-o gospodărie din comuna Bascov, judeţul Argeş, marţi după-amiază.

Suspectul a fost găsit în apropierea locuinţei şi nu a opus rezistenţă. Acesta este un bărbat cu probleme psihice din aceeaşi familie cu victimele. Bărbatul suspectat că şi-a ucis cinci membri ai familiei, nu ar fi avut antecedente de comportament violent, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Laurenţiu Palaghiea.

Procurorul a dat detalii cu un impact emoțional ridicat referitor la modul în care oamenii legii presupun că au fost ucise victimele: făptuitorul a folosit mai multe obiecte dure, dar nu cuțite, ci posibil un ciocan, iar victimele prezentau agresiuni intense, conform lui Palaghia, citat de Agerpres

- E vorba de 5 victime, din aceeași familie. La acest moment, din punct de vedere probator cazul nu implică dificultăți deosebite.
- Este greu de spus dacă a existat un mobil al crimei, despre persoana respectivă, făptuitorul prezumat și bănuit este cunoscut cu boli psihice, dar nu știm în ce măsură a fost afectat de bolile psihice, vom vedea în anchetă.
- S-au purtat discuții, a relatat liber despre fapte, urmează să fie dus pentru declarații.
- Nu am informația (de ce nu se afla într-un centru de specialitate, n.red.). Nu a fost implicat în niciun fel în situații conflictuale care să fi dus în atenția Poliției sau autorităților. Era coerent și a relatat destul de liber despre o anumită modalitate de săvârșire a faptelor.
- Este foarte posibil să se fi întâmplat dimineață.
- Victimele au fost găsite în interiorul celor două imobile de la adresa respectivă.
- Lucrurile sunt cam greu de descris, lucrurile de la fața locului, victimele prezintă semne ale unor agresiuni destul de intense.
- E vorba de un obiect dur, posibil ciocan. Este făcut un inventar al mai multor obiecte găsite la fața locului, este greu de spus care este, se pare că nu e vorba de un singur obiect.
- Din semnele de la fața locului pare că a fost un plan bine stabilit. Se pare că a încercat să-și facă rău, dar leziunile sunt superficiale. A fost găsit într-o pădure din spatele casei, nu s-a opus, nu a încercat să fugă.

Cei din localitate, care îl cunosc pe bărbatul care şi-ar fi ucis familia, spun că deşi era cunoscut cu afecţiuni psihice, din felul în care se comporta de obicei, nu părea în stare de aşa ceva. 

Poliţiştii au strâns de la locul crimei zeci de probe şi se vor întoarce la faţa locului pentru a mai aduna alte dovezi în cazul crimelor oribile. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza