Cinci persoane au fost prinse cu droguri la o tabăra de vară unde a fost prezent și Viktor Orban

Cinci persoane au fost prinse cu droguri la o tabăra de vară unde a fost prezent și Viktor Orban

Cinci persoane au fost prinse cu droguri, atât de risc cât şi de mare risc la Tabăra de Vară „Tusvanyos”, de la Băile Tuşnad.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş „au acţionat pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri în oraşul Băile Tuşnad, cu ocazia desfăşurării unor manifestări publice” între 19 şi 23 iulie, potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al IPJ Harghita, preluate de Agerpres.

În perioada respectivă, la Băile Tuşnad s-a desfăşurat Universitatea de Vară şi tabăra studenţească „Tusvanyos”, la care a luat parte și prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban.

În cadrul controalelor, poliţiştii au identificat cinci persoane, toate din Harghita, care deţineau droguri - respectiv canabis şi ecstasy - atât pentru consum propriu, cât şi pentru a le vinde în cadrul festivalului.

„Astfel, poliţiştii au constatat cinci infracţiuni de deţinere de droguri, în vederea consumului propriu, fiind depistate în interiorul unui festival cinci persoane, toate din judeţul Harghita, având asupra lor diferite cantităţi de droguri de risc, sub formă de canabis şi de mare risc, sub formă de comprimate de ecstasy. Drogurile ar fi fost destinate atât comercializării în cadrul festivalului, cât şi în vederea consumului propriu”, a transmis IPJ Harghita, potrivit digi24.ro.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza