Cine este Andreea, tânăra găsită fără viață, după ce a fost înjunghiată de iubitul ei. Ea studia medicina și spera să salveze viețile oamenilor

Cine este Andreea, tânăra găsită fără viață, după ce a fost înjunghiată de iubitul ei. Ea studia medicina și spera să salveze viețile oamenilor
| Foto: stirilekanald.ro.

Descoperirea șocantă a unei tinere studente la medicină într-un apartament din Timișoara a adus un val de tristețe și întrebări în comunitatea locală și nu numai.

Andreea, în vârstă de 21 de ani, aspira la o carieră în domeniul medical, însă visul ei s-a năruit brusc într-o tragedie cutremurătoare.

Când una dintre colegele sale de apartament a descoperit-o într-o baltă de sânge, fără suflare, autoritățile au fost imediat alertate. Cu toate eforturile medicilor și intervenția rapidă a echipajelor de urgență, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața tinerei studente.

Ceea ce a șocat și mai mult autoritățile a fost faptul că Andreea ar fi murit cu mult timp înainte să fie descoperită. Această descoperire macabră a dus la suspiciuni serioase asupra iubitului ei, Mirel Dragomir, care se afla și el în apartament în momentul tragediei.

Anchetatorii iau în considerare varianta unei crime, iar criza de gelozie ar putea fi unul dintre motivele posibile. Tânărul Mirel Dragomir și verișoara acestuia sunt conduși la audieri pentru a clarifica circumstanțele acestei tragedii.

În timp ce autoritățile continuă investigațiile, mesaje de condoleanțe și de durere sunt postate pe rețelele sociale de cei care au cunoscut-o pe Andreea. Comunitatea locală își exprimă durerea și șocul provocat de pierderea unei tinere cu un viitor promițător în față, potrivit știrilekanald.ro.

Comenteaza