Cine este şoferul care a intrat cu maşina în porţile Ambasadei Rusiei: Primise o condamnare de 15 ani pentru că şi-a agresat sexual fiica minoră

Cine este şoferul care a intrat cu maşina în porţile Ambasadei Rusiei: Primise o condamnare de 15 ani pentru că şi-a agresat sexual fiica minoră
| Foto: https://www.facebook.com/draghici.bogdan

Bărbatul care a murit după ce a lovit cu mașina poarta de la Ambasada Rusiei este președintele unei asociații care milita pentru drepturile taților, însă acesta a fost condamnat în primă instanță pentru viol cu minori. 

Şoferul care a intrat cu un autoturism în gardul Ambasadei Rusiei din Bucureşti este Bogdan Drăghici, șeful Asociației TATA, care milita pentru drepturile taților. Bărbatul se afla sub control judiciar, fiind acuzat de corupere de minori. În urma incidentului acesta a murit și a fost nevoie de intervenția pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism.

Drăghici a fost reținut de procurori și arestat preventiv mai multe luni în 2019 într-un dosar de viol cu minori. El a fost acuzat de procurori că și-a abuzat propria fiică. Marți, 5 aprilie, Drăghici a primit sentința în prima instanță. El a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 2 la 15 ani și 4 luni de închisoare. El putea face recurs, a anunțat g4media.

În ultima sa postare de pe Facebook Drăghici condamnă agresiunea Rusiei asupra Ucrainei. ”Și eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toți ucraineni, până când se va sfârși definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire!

Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naștere la Kiev, într-o metropola strălucitoare, populată de oameni fericiți să savureze o primăvară superbă. Eram acolo cu fiica mea la un turneu de scrimă și încercam să îmbinăm utilul cu plăcutul, trecând în revistă în timpul liber atractiile turistice ale capitalei Ucrainei. (...)

Masacre înfiorătoare au loc în Ucraina, milioane de victime se refugiază în țări încă nebombardate, încă neafectate teribil de stihia unui război mondial, care poate fi sfârșitul civilizației umane. (...) SĂ FIM TOȚI UCRAINENI SI SĂ SALVĂM PREZENTUL SI VIITORUL CIVILIZAȚIEI UMANE!”, sunt câteva dintre declaraţiile lui Bogdan Drăghici, din ultima postare făcută luni, pe contul său de Facebook.

Comenteaza