CINISM la procesul lui Vlad Pascu: Judecătoarea a întrebat dacă unul din tinerii MORȚI este în sală

CINISM la procesul lui Vlad Pascu: Judecătoarea a întrebat dacă unul din tinerii MORȚI este în sală

În data de 19 august, Vlad Pascu, aflat sub influența drogurilor a ucis două persoane și a rănit alte trei în ceea ce a devenit ”tragedia de la 2 Mai”. Procesul ar fi trebuit să înceapă joi, 22 februarie.

Procesul lui Vlal Pascu trebuia să înceapă joi, la Judecătoria Mangalia, la peste o jumătate de an de la evenimentele care au băgat în pământ câțiva tineri. Procesul a fost însă a fost amânat pentru data de 14 martie.

Vlad Pascu este judecat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului. La procesul de la Judecătoria Mangalia, Pascu a intrat prin videoconferință, din Penitenciarul Poarta Alba. Lângă el, era Sorina Stoica, unul dintre avocații angajați de familie. 

O scenă revoltătoare a avut loc joi, la Judecătoria Mangalia, unde s-a amânat procesul lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai. Procesul a fost amânat din nou, pentru că Vlad Pascu a rămas fără avocați.

Judecătoarea l-a întrebat pe tatăl băiatului care a murit în accident dacă fiul său e în sală. Când a făcut prezența, judecătoarea a întrebat dacă la proces se află și unul dintre studenții uciși. judecătoarea Ancuța Ioana Popoviciu a făcut prezența părților din dosar.

“Olariu Sebastian Andrei e prezent?”, a întrebat ea și toată sala a încremenit, transmite libertatea.ro.  Sebastian Olariu este unul dintre cei doi studenți care au murit loviți de mașina lui Pascu, în noaptea de 18/19 august anul trecut. În sală erau doar părinții lui, care au izbucnit în plâns când i-au auzit strigat numele la apel. “A decedat o victimă?”, s-a mirat ea când a auzit rumoarea celor din sală. 

Tatăl victimei a izbucnit în lacrimi pe treptele judecătoriei. “V-am spus că Judecătoria Mangalia nu este... Când a întrebat dacă băiatul meu este în sală... Nu am văzut în viaţa mea un asemenea judecător. Îi vroia buletinul”, a spus bărbatul jurnaliștilor. 

“Nu vedeți că e circ, totul e făcătură!”, a spus și tatăl Robertei Dragomir. “Ce i-au făcut familiei Olariu, că au întrebat dacă e prezent fiul în sala de judecată, e strigător la cer. Totul e o făcătură, totu e un circ, iar Pascu e foarte încrezător pe ce decizii se vor lua aici”, a mai transmis tatăl Robertei Dragomir, potrivit sursei citate. 

Comenteaza