Coliziune puternică între un camion și un microbuz. Un mort și 12 răniți / Cum s-a produs accidentul

Un accident grav a avut loc, în această dimineață, în localitatea Chibed, din judeţul Mureş. O persoană a decedat, iar alte 12 sunt rănite.

Poliţiştii rutieri au intervenit, în această dimineaţă, în jurul orei 07.00, la un accident de circulaţie produs pe DN13A, în localitatea Chibed, între două vehicule.

“Din primele date, conducătorul unui camion, respectiv un bărbat de 30 de ani, din comuna Batoş, care se deplasa pe direcţia Sovata - Bălăuşeri, într-o curbă la stânga, ar fi intrat în coliziune cu un microbuz care se deplasa din sensul opus”, a transmis IPJ Mureş, conform News.ro.

În microbuz se aflau şoferul şi aproximativ 8 pasageri.

”Din nefericire, în urma coliziunii, conducătorul microbuzului, un bărbat de 45 de ani, a decedat, iar ceilalţi pasageri au fost evaluaţi la faţa locului de către echipajele medicale de specialitate. Astfel, în urma accidentului au rezultat 13 victime, dintre care o persoană decedată, 3 persoane rănite grav şi 9 rănite uşor conform primelor concluzii de la faţa locului”, au mai precizat polițiștii.

Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri şi pentru alte investigaţii de specialitate. În cazul a trei victime în stare gravă a fost declarat Cod roşu medical. Pentru una dintre acestea, o femeie, a fost chemat de un elicopter SMURD pentru a fi dusă la spital, potrivit sursei citate.

De asemenea, conducătorul camionului a fost testat cu aparatele alcooltest şi DrugTest, rezultatele fiind negative. 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în cadrul căruia urmează să stabilească toate circumstanţele producerii evenimentului rutier. 

Comenteaza