Concluziile raportului IML în cazul crimei de la Timișoara în care o tânără a fost înjunghiată de 30 de ori de iubitul ei. Ce au stabilit anchetatorii

Concluziile raportului IML în cazul crimei de la Timișoara în care o tânără a fost înjunghiată de 30 de ori de iubitul ei. Ce au stabilit anchetatorii
| Foto: spynews.ro

Familia și prietenii o plâng pe Andreea, tânăra studentă la Medicină, ucisă de iubit, în Timișoara. Între timp, anchetatorii investighează crima.

Familia Andreei o plânge pe tânăra care a fost ucisă de iubit, din gelozie, în Timișoara. În timp ce Mirel Dragomir, cel care era împreună de aproape patru luni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor, anchetatorii au terminat raportul IML, care arată că Andreea a murit într-un mod violent și a încercat să se apere de cel care avea să o ucidă până în ultima clipă.

Anchetatorii au stabilit că Andreea s-a luptat până în ultima clipă cu iubitul ei, care a ucis-o cu o violență de neimaginat. A fost omorâtă cu aproape 30 de lovituri de cuțit, 28 dintre ele la nivelul gâtului. A înjunghiat-o și în torace, iar raportul IML arată că ultimele trei lovituri de cuțit i-au adus sfârșitul Andreei.

Până și anchetatorii au rămas șocați de cruzimea de care a dat dovadă Mirel, tânărul pe care apropiații îl descriu ca un om liniștit și preocupat de facultate. A încercat să îi ascundă rănile din jurul gâtului, atunci când i-a așezat părul și mai apoi a plecat să își ia verișoara de la facultate. Trupul neînsuflețit al Andreei urmează să fie ridicat de familia ei. Va fi înmormântată în Padeș, județul Gorj.

Ieri, Mirel Dragomir, tânărul care și-a ucis iubita, din gelozie, după ce ea a vrut să pună punct relației, a fost adus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Atunci și-a recunoscut faptele și își va petrece următoarele 30 de zile în arestul preventiv.

Apropiații spun că nu îl văd în stare să îi facă rău tinerei, cu care părea că trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Dacă va fi găsit vinovat, ar putea petrece 25 de ani în spatele gratiilor, potrivit spynews.ro.

Comenteaza