Copil de 3 ani din Braşov, violat timp de 2 ani de propria mamă, în timp ce tatăl filma ororile

Copil de 3 ani din Braşov, violat timp de 2 ani de propria mamă, în timp ce tatăl filma ororile
| Foto: https://bzb.ro/

O familie din Braşov a fost arestată preventiv, sub acuzaţia că atât tatăl, cât şi mama şi-ar fi abuzat sexual în mod repetat copilul în vârstă de doar 3 ani, încă de când cel mic avea un an. 

Familia perfectă de pe Facebook, cu studii superioare şi clienţi în întreaga lume s-a descoperit că e o familie de abuzatori. Doi părinţi din Braşov cu studii superioare şi care lucrează pe cont propriu pentru clienţi din întreaga lume ascunde o poveste de groază, deşi pe paginile lor de socializare aşa numiţii părinţi arată că îşi iubesc şi îngrijesc copilul, scrie Bună Ziua Braşov

Doi braşoveni care au devenit părinţi în urmă cu trei ani, au început să îşi abuzeze sexual propriul copil după ce acesta a împlinit vârsta de un an. Mama era cea care abuza copilul, în timp ce tatăl filma totul, cu telefonul mobil. Ororile s-au întâmplat pe parcursul a doi ani.

Povestea a ajuns în atenţia Poliţiei după ce tatăl, care voia să divorţeze de femeie, a mers la poliție și a arătat imaginile cu scenele sexuale dintre mamă și copil. Bărbatul voia de fapt să-și compromită soția, dar procurorii au cerut arestarea amândurora, considerându-i la fel de vinovaţi.

Direcţia pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Braşov a cerut decăderea lor din drepturile părinteşti, iar micuţul a ajuns în plasament la un asistent maternal profesionist. Specialiştii cred că doar vârsta fragedă l-a protejat de o eventuală dezvoltare deviantă în viitor.

Psihologii vorbesc despre deviaţii psihice şi comportamente sexuale aberante în cazul ambilor părinţi. „Nu putem vorbi despre o plăcere fiziologică, vorbim despre o plăcere bolnavă în care părintele închide în mintea lui satisfacţii sexuale într-o intimitate deplină.

Ei se şi filmau. Aici deja discutăm despre imaginaţie, creativitate, fetish-urile care pot apărea şi probabil vorbim despre deviaţie psihică aici”, spune psihologul Gabriel Bibire.

Comenteaza