Video Criminalul din Arad l-a cărat după el pe fratele de 3 ani al Antoniei în timp ce se debarasa de cadavrul copilei. I-a pus desene pe telefon

Criminalul din Arad l-a cărat după el pe fratele de 3 ani al Antoniei în timp ce se debarasa de cadavrul copilei. I-a pus desene pe telefon

Crima din Arad care a îngrozit o ţară întreagă are încă o faţetă sinistră. În timp ce o ducea pe copila ucisă în geamantan, ca să se debaraseze pe câmp de cadavru, criminalul l-a cărat după el şi pe băieţelul de trei ani al concubinei. 

Criminalul din Arad a fost surprins de camerele video amplasate în apropierea blocului în care locuia cu chirie, din vara acestui an, împreună cu iubita sa și ce doi copii ai ei, cu geamantanul în mână. Înăuntru era pus trupul neînsuflețit al fetiței de 4 ani. Împreună cu tânărul se afla și băiețelul de 3 ani al concubinei sale.

Tânărul a declarat în cadrul audierilor că a pus cadavrul Antoniei într-un geamantan și a pelcat cu un taxi spre cimitirul din Bujac, iar pentru revenirea la apartamentul în care locuia a folosit un alt taxi.

Cele declarate de bărbat sunt susținute de imaginile video surprinse de camerele amplasate în apropierea blocului în care locuia.

Tânărul l-a luat pe băiețelul de trei ani al iubitei sale cu el atunci când s-a debarasat de cadavrul fetiței. Acesta a spus că l-a luat pe cel mic cu el deoarece nu avea cu cine să îl lase acasă. Potrivit declarației date în fața anchetatorilor, bărbatul a spus că a plătit 8 lei pentru cursa de taxi până la cimitir.

Ajuns aici, pentru a-i distrage băiețelului atenția de la ceea ce urma să facă – adică sa arunce cadavrul surorii mai mari – i-a dat telefonul mobil, punându-l să se uite la desene animate.

La 20 de metri distanță față de locul în care copilul se uita la desene animate, tânărul a scos cadavrul fetiței din geamantan și l-a aruncat pe câmp apoi a revenit la apartament cu un alt taxi și cu valiza goală, potrivitt informaţiilor Arad Online

În cadrul audierilor, tânărul a declarat că a consumat droguri cu două zile înainte de crimă. Se pare că ar fi vorba de „șoricioaică”. De altfel, tânărului i-au fost recoltate probe biologice în urma cărora se va stabili ce fel de substanțe interzise a consumat bărbatul.

 

Comenteaza