CULMEA ACCIDENTULUI: A lovit cu mașina un pieton, a fugit, apoi s-a întors să îi tragă o bătaie victimei

CULMEA ACCIDENTULUI: A lovit cu mașina un pieton, a fugit, apoi s-a întors să îi tragă o bătaie victimei

Se întâmplă pe şoselele patriei: Un şofer din Maramureş a lovit un pieton, iar apoi a fugit de la locul accidentului. Motivul pentru care s-a întors ulterior a fost ca să ia victima la bătaie.

Un şofer care a lovit un pieton în comuna Petrova a părăsit locul accidentului, dar a revenit pentru a-l agresa fizic pe pietonul accidentat, a informat, săptămâna trecută purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma, relatează Agerpres.

„Poliţiştii din Vişeu de Sus au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un pieton de 27 de ani din comuna Petrova. Ulterior impactului, conducătorul autoturismului, un bărbat de 38 de ani din localitate, şi-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii incidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor.

Ulterior, după aproximativ 5 minute, a revenit la faţa locului şi l-a agresat pe tânărul de 27 de ani, după care şi-a continuat deplasarea înspre Pasul Hera. Pietonul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a spus Ionela Cozma.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi lovire sau alte violenţe.

Comenteaza