Dan Diaconescu scapă de arestul preventiv: „S-ar putea să revin în presă”

Dan Diaconescu scapă de arestul preventiv: „S-ar putea să revin în presă”
| Foto: Facebook / Dan Diaconescu

Dan Diaconescu nu a mai fost arestat preventiv, după ce Judecătoria Constanța a respins, vineri seară, propunerea procurorilor.

În locul arestării preventive, magistrații au decis, vineri, 7 aprilie, măsura arestării la domiciliu pentru 30 de zile, potrivit Agerpres. Decizia instanței nu este definitivă.

La ieșirea din sediul Judecătoriei Constanța, Dan Diaconescu a spus că este nevinovat și se gândește să revină în presă. Acesta susține că în câteva luni nu va mai avea interdicție pentru televiziune.

„Sper ca în cel mai scurt timp toată țara să vadă că sunt absolut nevinovat. S-ar putea să mă întorc în presă. (...) Peste câteva luni, cu televiziune şi cu emisiune", a declarat Dan Diaconescu, conform sursei citate.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, care propusese instanţei de judecată arestarea preventivă a lui Dan Diaconescu pentru comiterea infracțiunilor de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile, a contestat respingerea de către instanţă a propunerii de arestare preventivă a acestuia.

Dan Diaconescu a fost reținut, joi dimineață, 6 aprilie, după o percheziție a polițiștilor la locuința acestuia din București. Fostul patron al OTV este acuzat de sex cu minori și folosirea prostituției infantile.

Comenteaza