Dealerul lui Vlad Pascu a vandalizat Spitalul Floreasca / Medic: "O problemă care nu mai este de sănătate publică, ci de siguranţă naţională"

Dealerul lui Vlad Pascu a vandalizat Spitalul Floreasca / Medic: "O problemă care nu mai este de sănătate publică, ci de siguranţă naţională"
| Foto: captura video Antena 3 CNN - sursa M.TUDOR_101_VIA INSTAGRAM

Un medic a făcut declaraţii la o emisiune TV despre comportamentul dealerului din dosarul lui Vlad Pascu care a vandalizat Spitalul Floreasca.

Un medic spune că atunci când cei care consumă droguri intră nestingheriţi în spitale totul situaţia se transformă în problemă de siguranţă naţională. "Avem o problemă care nu mai este de sănătate publică, ci de siguranţă naţională. Practic, nu mai suntem nicăieri în siguranţă.

Şi spuneam să nu mai ai permis pe viaţă dacă te-ai urcat drogat la volan sau să iei închisoare echivalent crimei cu premeditare în momentul în care ucizi pe cineva în trafic după ce ai consumat droguri, sunt lucruri elementare care se fac în alte state europene", a declarat dr. Tudor Ciuhodaru la Antena 3 CNN

"Policonsumul, consumul de medicamente face ca astfel de drogodependenţi să intre în spitale, probabil că nu este exclus să fie astfel de atacuri şi în farmacii. Când se instalează dependenţa, sevrajul, lucrurile sunt scăpate de sub control şi gândiţi-vă că cineva sub influenţa unui policonsum de droguri poate să ajungă la heteroagresivitate, crimă sau să te omoare în trafic, pe lângă distrugerile materiale şi furt", a mai precizat medicul. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Bogdan Opriţa, a afirmat joi seara că înregistrările de pe camerele video ale spitalului sunt vizionate, pentru a stabili pe unde şi cum a intrat în spital tânărul cunoscut sub apelativul Maru, parte din cercul lui Vlad Pascu, autorul accidentului mortal din localitatea 2 Mai.

Bogdan Opriţa a precizat că medicamentele cu regim special sunt depozitate separat, fiind ţinute sub cheie, potrivit News.ro.

Comenteaza