Descoperire macabră pe străzile României. Un bărbat cu capul strivit a fost găsit pe marginea unui drum

Descoperire macabră pe străzile României. Un bărbat cu capul strivit a fost găsit pe marginea unui drum

Polițiștii constănțeni au demarat o anchetă după ce cadavrul unui bărbat a fost descoperit sâmbătă dimineață, pe marginea DN 39, între localitățile Agigea și Eforie.

Bărbatul prezenta un traumatism cranian grav, iar împrejurările în care acesta și-a pierdut viața sunt încă necunoscute.

În jurul orei 05:30, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost alertați cu privire la prezența unui cadavru în apropierea DN 39.

Echipajele deplasate la fața locului au confirmat imediat sesizarea. Bărbatul, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, a fost găsit fără viață, având semne evidente de traumă severă la cap, potrivit observatornews.ro.

"La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că în apropierea D.N. 39, între localitățile Agigea și Eforie, a fost găsit cadavrul unui bărbat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cercetările în acest caz continuă, în vederea identificării bărbatului și stabilirii împrejurărilor în care acesta a decedat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă", anunță IPJ Constanța.

Comenteaza