Video Doi copii salvaţi de la moarte în ultima clipă. S-a rupt gheaţa sub ei şi au căzut în râu

Doi copii salvaţi de la moarte în ultima clipă. S-a rupt gheaţa sub ei şi au căzut în râu
| Foto: captura video - https://www.facebook.com/ISUValceapompieriivalceni

Doi adolescenţi, care erau pe punctul de a se îneca într-un râu îngheţat după ce s-a spart gheaţa sub ei, au fost salvaţi în ultima clipă de către pompieri. 

Doi adolescenţi în vârstă de 14, respectiv 16 ani, care se aflau în pericol de înec în râul Olt după ce s-a spart gheaţa, au fost salvaţi duminică de pompieri, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger.

"Un minut… atât a durat până când salvatorii au ajuns la cei doi copii care căzuseră în râul Olt și care se țineau la suprafață doar cu ajutorul unor bucăți de gheață. Câteva secunde dacă ar mai fi întârziat… Dar nu au întârziat.

Salvatorii s-au mișcat IREPROȘABIL, iar cei doi copii au fost salvați! Un minut cât pentru două vieți", a transmis ISU Valcea pe Facebook, alături de şi momentul dramatic al intervenţiei şi felicitările adresate celor patru salvatori. 

"Nici acum nu știu cum am aruncat barca la apă... Cu motorul la turație maximă, au spart cu căngile cât au putut de repede gheața. Nu mai aveau timp. Cei doi copii se scufundau sub ochii lor.

Pe mal, fratele mai mic al unuia dintre băieți nu s-a oprit din plâns decât atunci când salvatorii i-au adus pe mal. Doar câteva secunde mai lipseau și ar fi fost pierduți. Doi copii trăiesc astăzi datorită celor 4 salvatori vâlceni, Felicitări Alex, Daniel, Mihai și Cristi", a transmis şi IGSU pe Facebook. 

Comenteaza