Foto Doi tineri de 19 și 22 de ani au murit, iar altul e în comă după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR parcat pe şosea

Doi tineri au decedat şi alţi doi au fost grav răniţi, în noaptea de luni spre marţi, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un autocamion parcat, pe o stradă din municipiul Sibiu.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs în municipiul Sibiu, pe prelungirea bulevardului Mihai Viteazu, zona Dedeman. 

"Din primele cercetări efectuate se pare că şoferul unui autoturism a pierdut controlul maşinii şi a intrat în coliziune cu un autotren (TIR), parcat pe marginea părţii carosabile. Autoturismul era condus de un braşovean în vârstă 20 de ani, iar în maşină cu acesta se mai aflau doi tineri (19 şi 20 de ani) şi o tânără de 20 de ani, toţi din Braşov", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

„Echipajele SAJ SIbiu, au asistat medical  victimele gravului accident rutier și au transportat la UPU SIbiu după cum urmează:
-fată de 19 ani, transportată în curs de resuscitare la UPU -declarata decedata.
-bărbat 22 ani - declarat decedat .
-bărbat, aproximativ 22 ani, intubat, comă, prognostic rezervat.
-bărbat, 20 ani, sub observație, investigat la computer tomograf, se așteaptă date .

Din păcate, două persoane au fost declarate decedate, iar alte două sunt asistate în UPU la această oră”, au transmis reprezentanții SAJ Sibiu luni spre marţi noaptea, potrivit turnulsfatului.ro

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, trei dintre victime au fost găsite în stop cardio-respirator. "Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea a două persoane şi pentru stingerea incendiului izbucnit la compartimentul motor al autoturismului în urma impactului. Din nefericire, două victime au fost declarate decedate, iar celelalte două au fost transportate la UPU Sibiu în stare gravă", au precizat reprezentanţii ISU Sibiu.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza şi împrejurările în care s-a produs accidentul, a transmis Agerpres. 

Foto: ISU Sibiu

Comenteaza