Dosar penal după ce a fost prins la păcănele, nevaccinat şi cu certificatul verde al altcuiva

Dosar penal după ce a fost prins la păcănele, nevaccinat şi cu certificatul verde al altcuiva

Un bărbat nevaccinat, care se afla la păcănele, s-a ales cu un dosar penal după ce le-a prezentat polițiștilor certificatul verde care aparținea altei persoane.

Un tânăr din Timișoara s-a ales cu dosar penal. Acesta ce le-a prezentat polițiștilor un certificat verde care îi aparținea altei persoane. Bărbatul era nevaccinat și se afla într-o sală de jocuri de noroc atunci când a fost prins de oamenii legii.

Polițiștii desfășurau o acțiune de control, în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 și de verificare a respectării măsurilor de prevenție. Oamenii legii au controlat toate persoanele din acea sală de jocuri, și toată a lumea a trebuit să prezinte acel certificat verde COVID-19.

Tânărul în cauză a prezentat polițiștilor un certificat verde, însă acesta nu se aștepta să-i fie cerut și actul de identitate. În momentul în care l-a prezentat, agenții au constat că certificatul COVID prezentat este al altei persoane.

Tânărul a fost condus la secția de poliție, iar acolo a recunoscut că certificatul aparține unui cunoscut de-al său. Oamenii legii au deschis un dosar penal, iat tânărul este cercetat pentru că a folosit certificatul altcuiva.

În cadrul acestei acțiuni a Poliției, câteva zeci de persoane au fost amendate pentru că nu au purtat masca de protecție în interior sau în spaţiile deschise aglomerate, a transmis digi24.ro

Comenteaza