Fetiță de 9 ani, găsită moartă în casă, cu urme de violență extremă pe corp

Fetiță de 9 ani, găsită moartă în casă, cu urme de violență extremă pe corp

O fetiţă de 9 ani a murit în apartamentul în care locuia cu familia. Copila a fost găsită miercuri dimineaţă de un echipaj SMURD cu urme de violenţă extremă pe corp.

Teribilul incident s-a petrecut în Galați, iar poliţia şi procurorii fac cercetări la faţa locului pentru a  stabili împrejurările în care a murit fetiţa.

”La data de 31.01.2024, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi s-a sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, (...), reţinându-se că în ziua de 31.01.2024 a survenit decesul unei minore în vârstă de 9 ani, pe raza municipiului Galaţi, existând suspiciuni că moartea acesteia a fost violentă, posibil cauzată de acţiunile mamei sale”, au transmis procurorii, potrivit news.ro.

Surse apropiate anchetei spun că fetiţa ar fi fost bătută crunt de mama sa. Potrivit acelorași surse, Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Galaţi ar fi preluat alte două surori ale micuţei decedate, în vârstă de 5 şi 6 ani, care ar fi asistat la maltratarea surorii lor. Minorele vor fi evaluate medical pentru a se stabili dacă au fost şi ele victime ale violenţei.

Comenteaza