Incident șocant! Copilă de 12 ani agresată și arsă cu țigara de două fete mai mari

Incident șocant! Copilă de 12 ani agresată și arsă cu țigara de două fete mai mari

O copilă în vârstă de numai 12 ani, din Hunedoara a fost agresată de două fete mai mari, în vârstă de 14 ani și arsă cu țigara.

Totul se pare că a pornit după ce copila a trimis o cerere de prietenie pe Facebook iubitului uneia dintre agresoare.

Cele două fete de 14 ani au surprins-o pe stradă pe copila de 12 ani și au decis să îi dea o lecție acesteia pentru că a îndrăznit să trimită cererea de prietenie pe Facebook.

Cele două au lovit-o pe fata de 12 ani și, pentru a-i lăsa o ”amintire” pentru gestul ei, au decis să o ardă cu țigara în zona frunții. Oamenii legii au intrat pe fir.

”În data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 20:10, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-au prezentat poliţiştii unei patrule de poliţe locală care au sesizat faptul că, în data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 19:40, au fost informaţi cu privire la faptul că, pe strada Luncii, din municipiul Hunedoara, are loc o altercaţie între copii.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali au identificat o minoră în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care a relatat faptul că a avut o discuţie în contradictoriu cu două minore, iar una dintre acestea, în vârstă de 14 ani, din Hunedoara, a atins-o cu o ţigară aprinsă în zona frunţii”, a transmis IPJ Hunedoara.

Patrula de poliţie locală a dus cele trei minore la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara, pentru continuarea verificărilor”, potrivit impact.ro.

loading...
Comenteaza