Incident teribil: O femeie a murit după ce a fost muşcată de propriii câini

Incident teribil: O femeie a murit după ce a fost muşcată de propriii câini

Poliţiştii fac cercetări în cazul decesului unei femei, despre care există suspiciunea că a murit după ce a fost muşcată de câinii pe care îi avea în propria gospodărie.

Femeia de 74 de ani a fost găsită inconştientă în propria-i gospodărie din localitatea Muereasca, județul Vâlcea şi a fost transportată la spital, unde, ulterior a decedat. Se pare că aceasta ar fi fost ucisă chiar de către câinii pe care-i avea în curte. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Dosarul a fost deschis după ce, luni seară, fiul femeii a sunat la 112 cerând ajutor pentru mama sa, care nu mai răspundea la telefon.
 
”La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 19: 12, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rrurală Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că mama sa nu îi răspunde la telefon. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că o femeie în vârstă de 74 de ani, din comuna Muereasca, judeţul Vâlcea, ar fi fost muşcată de propriii câini, fiind găsită în stare de inconştienţă”, informează Poliţia judeţeană Vâlcea, potrivit News.ro.
 
Dosarul deschis de poliţie vizează infracţiunea de ucidere din culpă, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările în care a survenit moartea bătrânei.

Comenteaza