Învățătoare dependentă de jocurile de noroc. Este acuzată că a riscat la păcănele banii de la părinții elevilor

Învățătoare dependentă de jocurile de noroc. Este acuzată că a riscat la păcănele banii de la părinții elevilor
| Foto: shtiu.ro

Femeii de 40 de ani se aduc și alte acuzații. Se pare că a mai fost implicată într-un dosar de furt și era datoare inclusiv la cămătari.

 

Învățătoarea din Râmnicu Vâlcea este acuzată că fura păpuși scumpe din magazinele din oraș. În luna ianuarie, camerele de supraveghere ale unui magazin au surprins momentul în care dascălul își bagă în geantă o păpușă scumpă, iar apoi merge la casă cu alte două păpuși ieftine, pe care le plătește.

Proprietarii magazinului le-au spus polițiștilor că femeia nu ar fi la primul furt și că încă din 2018 ar fura păpuși de la ei din magazin, paguba până în acest moment ridicându-se, susțin ei, la circa 3.000 de lei.

În 2019 ar fi depus și plângere, dar ulterior s-au împăcat cu învățătoarea, pe care au decis să nu o mai ierte când au văzut, acum o lună, că a furat din nou.

Învățătoarea a fost suspendată, iar în acest moment este în curs o anchetă a inspectoratului școlar județean, care vrea să o excludă din învățământ. Colegii femeii spun că avea datorii la cămătari și poprire pe salariu după ce a fost executată silit de judecători.

Învățătoarea ar fi împrumutat și sume cuprinse între 300 și 1.000 de euro de la părinți, pe care le-ar fi jucat la păcănele. 

Reporter: „Doamna învăţătoare, sincer, aveţi patima asta a jocurilor de noroc, mergeţi la păcănele?”
Învățătoarea: „Am mers în trecut. Mi-au făcut, într-adevăr, foarte mult rău”, transmite stirileprotv.ro.

 

Comenteaza