Foto La un pas să fie sfâşiat de URS. Animalul a fost deranjat de la hibernare de amatorii de sporturi extreme în zone interzise

Un motociclist enduro a fost la un pas să fie sfâşiat de un urs, care a ieşit din bârlog deranjat de zgomotul puternic al motoarelor.

Momentul a fost surprins de camera unui coleg al motociclistului care a fost atacat. Doar claxoanele și motoarele turate ale colegilor de cursă au determinat animalul sălbatic să renunţe la atac.

Incidentul care a avut loc într-o pădure din judeţul Brașov duminică după-amiază aduce în fața opiniei publice fenomenul plimbărilor cu motociclete şi ATV-uri în fondurile forestiere. Un lucru interzis, transmite stiri.tvr.ro

Reprezentanţii Ministerului Mediului atrag atenţia amatorilor de sporturi extreme în zone interzise că trebuie să respecte legea.

Pădurarii sau responsabilii cu vânătoarea spun că saptămânal întâlnesc astfel de situaţii în care amatorii de sporturi extreme deranjează liniştea pădurii, însă în majoritatea cazurilor nu pot face mare lucru.

Fenomenul practicării unui astfel de "turism motorizat" în mijlocul naturii a luat amploare şi din cauza faptului că staţiunile montane sunt pline cu ATV-uri sau vehicule de teren care pot fi închiriate.

Sursa foto: captura video - https://www.g4media.ro/

 

Comenteaza