Luat de viitură de sub ochii soţiei, găsit mort în alt sat. A vrut să îşi salveze câinele

Luat de viitură de sub ochii soţiei, găsit mort în alt sat. A vrut să îşi salveze câinele
| Foto: aradon.ro

Un bărbat de 75 de ani a fost descoperit mort la cinci kilometri distanţă, în satul Iacobini. Acesta a fost luat de viitură când a vrut să îşi salveze câinele.

Potrivit autorităților, manifestarea fenomenelor hidrometeorologice prognozate, sub incidenţa cărora este şi judeţul Arad, a generat o viitură în localitatea Buceava-Şoimuş, din Arad din cauza scurgerii apei de pe versanţi.

Corpul neînsufleţit al unui bărbat din satul Buceava-Şoimuş, judeţul Arad a fost descoperit la o distanţă de cinci kilometri de propria casă, pe un teren agricol aflat în apropierea satului Iacobini.

În primă fază, cadavrul nu a fost ridicat de nimeni de acolo, până când nu a sosit Poliţia pentru a face cercetări, ţinând cont de faptul că decesul a fost considerat moarte suspectă.

Ulterior, oamenii legii din cadrul Serviciului Criminalistică s-au deplasat la faţa locului unde au stabilit că nu există suspiciuni cu privire la deces.

„Cadavrul va fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului”, a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, pentru aradon.ro

Și județul Clujul a fost duminică sub atenționare COD PORTOCALIU de ploi, vijelii și grindină, iar autoritățile au trimis mesaje RO-Alert de avertizare locuitorilor din mai multe localităţi clujene.

Comenteaza